Savjetovanje

Usluge jezičnog savjetovanja odnose se na savjetovanje vezano uz različite vidove izražavanja na stranom ili hrvatskom jeziku. 

Oblici savjetovanja ovise o jezičnim potrebama klijenata, a uključuju, primjerice, pripreme za poslovni sastanak, održavanje izlaganja na stranom jeziku ili razgovor za posao.

Testiranje

Testiranja razine znanja stranog jezika održavaju se po dogovoru u vrijeme koje korisniku najbolje odgovara. 

Potvrde o razini znanja jezika koje izdajemo u skladu su s razinama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (A1 – C2). 

U cijenu testiranja uključeno je izdavanje potvrde na hrvatskom i jednom stranom jeziku.

Ured pravobraniteljice za djecu godinama surađuje s Poliglossom u brojnim aktivnostima poput usluga prevođenja, provjere poznavanja engleskog jezika kandidata prilikom zapošljavanja u uredu, jezičnog savjetovanja i poduke. Iznimno smo zadovoljni profesionalnim, brzim, učinkovitim i stručnim radom svih djelatnika škole, a posebno s radom u dijelu koji se odnosi na jezično savjetovanje, odnosno pripreme djelatnika ureda za nastupe na međunarodnim konferencijama. Profesorice su prilagodljive, susretljive, pozitivne i ugodne te s njima korištenje engleskog jezika na višoj razini postaje moguće i ležerno. Poliglossu preporučam u svakom pogledu.
H. P. D.
pravnica