Poliglossa za odrasle: Zimski konverzacijski tečajevi

Konverzacijski tečajevi engleskog i španjolskog jezika u trajanju od 36 školskih sati namijenjeni su polaznicima sa znanjem jezika na B1 ili višoj razini.

Početak tečaja: 1. prosinca 2022.
Način održavanja: 1x tjedno blok sat
Termin održavanja: četvrtkom od 19:30h do 21:00h

Podrobnije obavijesti, predbilježbe i upisi: edukacija@poliglossa.hr

Konverzacijski tečajevi engleskog i španjolskog jezika namijenjeni su polaznicima sa znanjem stranog jezika na B1 ili višoj razini. Polaznici će kroz komunikacijske situacije, rasprave, razgovor i igranje uloga razvijati tečnost u usmenom izražavanju, obogatiti svakodnevni vokabular i uvježbavati raznolike gramatičke strukture. Tečajevi obuhvaćaju sljedeće teme: telefoniranje, putovanja (rezervacija smještaja, kupovina karata, traženje i davanje uputa za dolazak do određene lokacije), kupovina, izlasci u restoran i slično. Tečajevi su u potpunosti prilagođeni potrebama polaznika pa ostale teme ovise o njihovim interesima.

Polaznici o tečaju

„Pohađala sam konverzacijski tečaj engleskog jezika u Poliglossi preko ljeta i to mi je bilo iznimno iskustvo. Spontano sam pričala ne brinući hoću li griješiti, osjećala sam se slobodno i sigurno, voditeljica Ana je bila  komunikativna, stručna i topla, a ljudi u grupi odlični. Vodila je računa o programu koji je zamislila, ali je u pravoj mjeri dozvoljavala i spontanost u biranju tema u trenutku. Točno je znala dozirati i voditi grupu. Svima preporučam Poliglossu zbog profesionalizma i ljudskog odnosa prema polaznicima, a mislim da ću se i ja ponovno uključiti na neki od tečaja.“

Sanda P. V., prof.

Cijena tečaja: HRK 1.393,88 / EUR 185,00