Poliglossa za odrasle: Kratki konverzacijski tečaj engleskog jezika

Kratki konverzacijski tečaj engleskog jezika u trajanju od 20 školskih sati namijenjen je polaznicima sa znanjem engleskog jezika na B1 ili višoj razini.
Vrijeme održavanja:
– 28. lipnja do 28. srpnja 2021.
– ponedjeljkom i srijedom od 19.30h do 21.00h

Podrobnije obavijesti, predbilježbe i upisi: edukacija@poliglossa.hr

Konverzacijski tečaj engleskog jezika u trajanju od 20 školskih sati namijenjen je polaznicima sa znanjem engleskog jezika na B1 ili višoj razini. Polaznici će kroz komunikacijske situacije, rasprave, razgovor i igranje uloga razvijati tečnost u usmenom izražavanju, obogatiti svakodnevni vokabular i uvježbavati raznolike gramatičke strukture. Tečaj će svakako obuhvatiti sljedeće teme: telefoniranje, putovanja (rezervacija smještaja, kupovina karata, traženje i davanje uputa za dolazak do određene lokacije), kupovina, izlasci u restoran i slično. Tečaj je u potpunosti prilagođen potrebama polaznika pa ostale teme ovise o njihovim interesima.

Polaznici o tečaju

„Pohađala sam konverzacijski tečaj engleskog jezika u Poliglossi preko ljeta i to mi je bilo iznimno iskustvo. Spontano sam pričala ne brinući hoću li griješiti, osjećala sam se slobodno i sigurno, voditeljica Ana je bila  komunikativna, stručna i topla, a ljudi u grupi odlični. Vodila je računa o programu koji je zamislila, ali je u pravoj mjeri dozvoljavala i spontanost u biranju tema u trenutku. Točno je znala dozirati i voditi grupu. Svima preporučam Poliglossu zbog profesionalizma i ljudskog odnosa prema polaznicima, a mislim da ću se i ja ponovno uključiti na neki od tečaja.“

Sanda P. V., prof.

Cijena tečaja: HRK 900,00