Ljeto u Poliglossi: Gramatika + (engleski jezik)

Intenzivni tečaj ponavljanja i uvježbavanja gramatičkih struktura engleskog jezika u trajanju od 20 školskih sati namijenjen je polaznicima sa znanjem engleskog jezika na B1 ili višoj razini.
Termin održavanja:
24. lipnja-24. srpnja 2024., ponedjeljkom i srijedom od 19.15h do 20.45h.

Podrobnije obavijesti i prijave: edukacija@poliglossa.hr

Cilj tečaja Gramatika + je utvrđivanje gramatičkih struktura, njihove pravilne tvorbe te primjerene upotrebe. Nakon ponavljanja svake gramatičke jedinice slijedi niz vježbi i zadataka za utvrđivanje pravila za tvorbu te upotrebu određenih gramatičkih struktura. Nakon uspješnog završetka tečaja polaznici će moći točnije strukturirati svoj izričaj na engleskom jeziku u usmenom i pisanom obliku, proizvesti jezično bogatije tekstove i izbjegavati česte pogreške.

Polaznici o tečaju

Intenzivni tečaj ponavljanja i uvježbavanja gramatičkih struktura engleskog jezika pomogao mi je da u kratkom vremenu, koliko tečaj traje, ponovim, odnosno ponovno naučim gramatiku engleskog jezika. Smatram da je tečaj vrlo dobro koncipiran, sažet je, ali opet dovoljno detaljan u objašnjavanju gramatičkih struktura. Profesorica je odlična, prepoznaje što bi polaznicima tečaja moglo predstavljati “problem” prilikom učenja gramatike, te je vrlo uspješna u razrješavanju “tih problema”.

Lidija K., studentica

Cijena tečaja: EUR 200,00